САЈБЕР ШТО???

Објавено на април 15, 2010
Објавено во СТАРТ | Остави коментар


Сите го знаеме вицот со студентите на економски и електро.

За оние што сепак не го знаат:

„Иде истражување за „сајбер секс“ на факултетите.

Ги прашале оние од економски што е тоа сајбер секс – одговориле каков секс???

А кога ги прашале оние од електро овие одговориле САЈБЕР ШТО???“

Прочитај повеќе

  • За блогот

    Маркетинг, ICT, касно станување, јадење во кревет, Apple rulz… Слободно пиши на: cvetko_c@yahoo.com