САЈБЕР ШТО???

Сите го знаеме вицот со студентите на економски и електро. За оние што сепак не го знаат: „Иде истражување за „сајбер секс“ на факултетите. Ги прашале оние од економски што е тоа сајбер секс – одговориле каков секс??? А кога ги прашале оние од електро овие одговориле САЈБЕР ШТО???“

  • За блогот

    Маркетинг, ICT, касно станување, јадење во кревет, Apple rulz… Слободно пиши на: cvetko_c@yahoo.com