Мисија

Авторите на блогот имаат за цел да наметнат нови стандарди, да информираат и коментираат за светските трендови и како се прифатени од страна на светските компании и како тоа да го примениме кај нас.

  • За блогот

    Маркетинг, ICT, касно станување, јадење во кревет, Apple rulz… Слободно пиши на: cvetko_c@yahoo.com